به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی آذربایجانغربی، همزمان با سالروز تأسیس نهاد کتابخانههای عمومی کشور کتابخانه سید کامل امامی شهرستان بوکان با حضور محمد امینزاده، فرماندار بوکان؛ خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان؛ ملاعباس احمدی، امام جمعه بوکان؛ بابک رستم پور، شهردار بوکان؛ علی وجد قزلجی، رئیس شورای اسلامی شهر بوکان و خالد یوسفی، رئیس اداره کتابخانههای عمومی شهرستان به بهره برداری رسید.
فرماندار شهرستان بوکان در آیین افتتاح این کتابخانه ضمن تقدیر از شهرداری و شورای اسلامی شهرستان جهت مساعدت در افتتاح این کتابخانه، اظهار داشت: کتابخانههای عمومی عامل افزایش نشاط عمومی و رشد تعاملات اجتماعی هستند. با توجه به نرخ رشد جمعیت و توسعه شهری در این شهرستان، نیازمند توسعه فضاهای فرهنگی هستیم.
خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان، گفت: خدا را شاکریم که در هفدمین سالروز تأسیس نهاد کتابخانههای عمومی کشور، تلاش ها برای افتتاح یک کتابخانهعمومی دیگر، یک پایگاه رشد فرهنگی و اجتماعی و مرکز علم و آگاهی، محقق شد.
وی ادامه داد: با اجرای مصوبه شورای اسلامی شهر بوکان و تأییدیه فرمانداری بوکان، به منظور توسعه فضای کتابخانه ای در شهرستان و ضرورت توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی و برخورداری مردم منطقه علی آباد و اسلام آباد از امکانات کتابخانه ای، شهرداری بوکان حق انتفاع رایگان از طبقات یک و دو ساختمان را به اداره کل کتابخانههای استان واگذار کرد.
معصومی تصریح کرد: این کتابخانه از محل اعتبارات بازآفرینی شهری توسط اداره راه و شهرسازی شهرستان احداث شده است. اداره کل کتابخانههای عمومی استان به جهت اهمیتی که برای توسعه فرهنگ کتابخوانی و فضای کتابخانهای قائل است، با اخذ مجوزهای لازم در حداقل زمان ممکن و با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد ریال این کتابخانه را تجهیز و آماده بهره برداری کرد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان ادامه داد: این کتابخانه که به نام عارف و شاعر شهیر بوکان نام گذاری شده، با زیربنای ۳۲۸ مترمربع و مساحت ۲۰۰ مترمربع، بخشهای مختلفی چون بخش کودک، نشریات، مرجع، سالن های مطالعه، مخزن، نشریات، نوجوان و علم و ... دارد و با ۳۰۰۰ جلد کتاب آماده ارائه خدمات به اقشار مختلف مردم در سطح شهرستان است.
معصومی اظهار داشت: امید است با هم افزایی و همگرایی ارگان ها و دستگاه ها، چنین اتفاقات فرخنده ای تداوم یابد و در سال آتی با افتتاح پنجمین کتابخانه در شهرستان بوکان، به شاخصهای فضای کتابخانه ای نزدیک تر شویم.
شایان ذکر است، در استان آذربایجانغربی، ۷۲ باب کتابخانه عمومی نهادی و ۲۴ کتابخانه عمومی مستقل و مشارکتی با بیش از ۱ میلیون ۴۰۰ هزار منبع اطلاعاتی به اقشار مختلف خدمات کتابخانه ای ارائه می دهند.