به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان آذربایجان شرقی، نشست فرهنگی نقد و بررسی کتاب «لحظه قرار» نوشته اسماعیل وکیل زاده با حضور علی اکبر رادپور، مدیر گروه امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی؛ اسد بابایی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان؛ جمعی از علاقهمندان به ادبیات پایداری و یادگاران هشت سال دفاع مقدس در تالار نخجوانی کتابخانه مرکزی تبریز برگزار شد.
اسد بابایی، مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در این نشست با تأکید بر اینکه دنیای غرب به ویژه دشمنان ایران اسلامی از طریق تبلیغات رسانه ای و برنامه ریزی نرم افزاری گسترده درصدد انحراف توجه نسل جدید از رویدادهای هشت سال دفاع مقدس است، گفت: در صورتی که نوجوانان و جوانان ما با رشادت و قهرمانی های مردان و زنان ایران اسلامی در آن دوران آشنایی پیدا کنند دیگر سراغ هیچ قهرمان پوشالی ساخته دست غرب نخواهند رفت.
وی با بیان اینکه جبهه مقاومت کنونی در سرتاسر جهان، حاصل الگوی پایداری و مقاومت شکل گرفته در دفاع مقدس است، افزود: در آن زمان سربازان امام روح الله(ره) با دستان بسته از نظر سلاح و ادوات جنگی در مقابل کل طاغوت جهانی به سرکردگی آمریکای جهانخوار ایستادگی کرده و نگذاشتند یک وجب از خاک ایران عزیز به دست دشمنان بیافتد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی همچنین با اشاره بر برنامه ریزی نهاد کتابخانه های عمومی کشور در ترویج آثار و ادبیات حوزه مقاوت و پایداری گفت: ادبیات پایداری از جمله حرکتهای بزرگ برآمده از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است که مانند سایر حوزه ها نیاز به نقد و آسیب شناسی دارد. با توجه به تغییر نسل شکل گرفته، هم از لحاظ جمعیتی و هم از لحاظ فناوری پرداخت به ادبیات پایداری و ثبت خاطرات جنگ تحمیلی نیاز به زبان نسل امروز دارد.
اسماعیل وکیل زاده، نویسنده کتاب «لحظه قرار» نیز در این نشست با بیان اینکه نقش بی بدیلی که پدران و مادران هر سرزمینی در تربیت فرزندان و ساختن آینده آن کشور دارند، بر کسی پوشیده نیست، گفت: در ایران اسلامی ما هم، اگر جوانان عزیزمان باغیرت و عاشق اهل بیت علیهم السلام هستند، باید ریشه آن را در تربیت و تعلیم خانواده های باایمان و متدین آنان جست. جوانان فهیم و غیوری که در طول هشت سال دفاع مقدس، در برابر دشمن تا بن دندان مسلح، ایستاده و سینه سپر کردند، ثمره رنج و زحمت چنین والدین با ایمانی بودند.
وکیل زاده افزود: تاکنون کتاب های نسبتاً زیادی در خصوص شهدای والامقام به رشته تحریر درآمده است ولی از باغبانان بی ادعایی که این گل ها را در دامن خود پرورش داده و راهی قربانگاه کرده بودند، کمتر سخن رانده و نوشته است.
وکیل زاده با اشاره به اینکه پس از فوت مادرش، تنها تسکین دل داغدارش دیدار با مادران و خانواده معظم شهدا بود، گفت: سال ها لحظه قرار، بی قرارمان می کرد و به دنبال فرمان جهاد تبیین، توسط رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای (دامت برکاته)، بر خود وظیفه دیدم خلاصه خاطرات ۹۷ خانواده شهید استان را که شخصاً خدمت آنان رسیده بودم، مکتوب و در دسترس علاقه مندان قرار دهم. لازم به اعتراف است که نتوانسته ام حق مطلب را ادا کنم، بنابراین خاضعانه از محضر پاک شهدا و خانواده های معزز و صبورشان پوزش می خواهم.
گفتنی است، در این نشست فرهنگی سیدجعفر حسینی، استاد دانشگاه، نویسنده و پژوهشگر حوزه دفاع مقدس و سیدداود قریشی، نویسنده و پژوهشگر حوزه دفاع مقدس و مدیر هنری کتاب به نقد محتوایی این کتاب پرداخته و با اشاره به نقاط قوّت آن این اثر را جذاب و خواندنی معرفی کردند.