به گزارش روابط عمومی ادارهکل کتابخانههای عمومی استان سمنان، آیین رونمایی از ۸ عنوان کتاب از ۵ نویسنده مطرح شهمیرزادی با حضور حجتالاسلام محمدرضا رحیمی زاده، امامجمعه شهمیرزاد؛ محمد طاهریان، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان؛ مجتبی اقوامی پناه، فرماندار شهرستان مهدیشهر؛ کریم علایی، بخشدار شهمیرزاد و جمعی از نویسندگان و فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی در آستانه هفته کتاب در سالن همایش کتابخانه آیتالله کبیر شهمیرزادی این شهر برگزار شد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان در مراسم رونمایی از ۸ عنوان کتاب در شهمیرزاد، ضمن تبریک روز دانشآموز و همچنین محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی، عنوان کرد: برگزاری برنامههایی مانند رونمایی، نقد و بررسی کتاب، جمع خوانی کتاب و نشستهای کتابخوان با حضور علاقهمندان و بهویژه اساتید و نویسندگان میتواند در ترویج فرهنگ کتابخوانی بسیار مؤثر باشد.
محمد طاهریان با بیان اینکه بیش از ۴۶۰ برنامه فرهنگی در سی و دومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی در استان پیشبینیشده است، افزود: با توجه به کثرت برنامههای هفته کتاب امسال این برنامهها از ۱۲ آبان ماه آغاز می شود و تا ۵ آذرماه در کل استان ادامه دارد.
وی همچنین یادآور شد: برگزاری نمایشگاههای کتاب، نواختن زنگ کتاب در مدارس، راهاندازی کاروان کتاب در مناطق کم برخوردار، برگزاری مراسم کتابخوانی و جمع خوانی کتاب در کتابخانهها، پویشهای کتابخوانی، تجلیل از فعالان حوزه نشر و کتاب، رونمایی از کتاب و دیدار با نویسندگان و مروجان فرهنگ کتاب و کتابخوانی، دیدار با خانواده معظم شهدا و گلافشانی در مزار شهدا از جمله برنامههای هفته کتاب در سطح شهرستانها است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان اظهار داشت: طی هفته کتاب در سراسر استان سمنان ۳۷۰ برنامه کتابخانهای و ۹۰ ویژهبرنامه استانی و شهرستانی و در مجموع ۴۶۰ ویژهبرنامه برگزار می شود.
دبیر کانون تخصصی کتاب و کتابخوانی رضوی استان سمنان با بیان اینکه کتاب و کتابخوانی از مقولههای قابلتوجه فرهنگی است که ترویج آن در جامعه ضروری است، خاطرنشان کرد: مطالعه کتاب، از راههای کسب دانایی و توانایی است که آدمی را در تشخیص و فهم راه درست از درست، یاری میرساند.
طاهریان در ادامه با تأکید بر اینکه جلسات رونمایی کتاب در پیشبرد اهداف مطالعاتی و بالا بردن سطح فرهنگ و مطالعه کتاب تأثیر بسزایی دارد، از نویسندگان این هشت کتاب برای نگارش آنها قدردانی کرد و گفت: نویسندگان بومی که آثار تاریخی شهر خود را به رشته تحریر درمیآورند، کاری ماندگار در ترویج فرهنگ استان و ایران انجام میدهند.
در این مراسم از کتابهای «ده صوفیان دیار نیکان»، «ده صوفیان گنجینه گیاهان شفابخش» و «غنچهای در باغ» اثر محمدرضا مشتاقیان؛ کتاب «شهمیرزاد بهشت کویر ایران» نوشتهی حاج عباس ملکزاده شهمیرزادی؛ کتابهای «رویا دریچهای بهسوی ابدیت» و «راههای رسیدن به آرامش» نوشته علی وردی پناه؛ کتاب «دلتنگیهای شاعرانه» نوشته علی برزگر شلیج و کتاب «قواعد و اصول بهینه انبارهای دارو» نوشته مرتضی نیکزاد رونمایی شد و از نویسندگان این ۸ اثر با اهدای لوح سپاس و هدایا قدردانی شد.
گفتنی است، در این مراسم ضمن تجلیل از کتابداران شهرستان مهدیشهر به مناسبت در پیش رو بودن هفته کتاب، از آثار خوشنویسی استاد سید قربانعلی نبوی نیز رونمایی و محلی برای آموزش خوشنویسی توسط این استاد در کتابخانه برای علاقهمندان دایر شد.