به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، کارگاه آموزشی «بازی درمانی» ویژه مادران با مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی در کتابخانه مرکزی امام خمینی(قدس سره) مشهد برگزار شد.
منیره رسولی فر، مدرس کارگاه آموزشی «بازی درمانی» گفت: بازی یکی از نیازهای حقیقی کودکان است. بسیاری از مشکلات تربیتی کودکان به دلیل عدم مدیریت صحیح در پاسخگویی به نیاز بازی به وجود می آید. برای بازی با کودکان ابتدا والدین باید در نقش کودک ظاهر شوند. تنها در این صورت است که می توان به معنا و اهمیت بازی برای کودکان پی ببریم.
رسولی فر افزود: در واقع کودک از طریق بازی به رشد اجتماعی، جسمی و عاطفی می رسد. بازی باعث می شود هیجانات از درون کودک خارج شده و همچنین نسبت به ضمیر ناخودآگاه خود آگاه تر شود.
مدرس کارگاه آموزشی «بازی درمانی» تصریح کرد: والدین به دلیل ناآگاهی از ضرورت بازی، عدم قائل شدن تفاوت بین بازی و سرگرمی، بی معنا دانستن برخی بازی ها، ناآگاهی از انواع بازی و درگیر شدن در زندگی مدرن معمولا با کودکان خود بازی نمی کنند.
وی در خصوص ویژگی های بازی، اظهار داشت: بازی باید احساس خوشحالی و آزادی داشته باشد، فعالیت های ذهنی کودک را درگیر کند، ارزش های اجتماعی و اخلاقی را به کودک بیاموزد و مسائل آموزشی و تربیتی را در نظر بگیرد.
گفتنی است، در پایان علاوه بر آموزش چند بازی با بادکنک، کتاب «بازی بازوی تربیت» اثر محسن عباسی ولدی نیز معرفی شد.