سه‌شنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۳

جمال الدین اکرامی در کارگاه قصه گویی خلاق و مهارت های قصه گویی مطرح کرد؛

قصه گویی خلاقیت افراد را شکوفا می‌کند

تصویر کارگاه

جمال الدین اکرامی، نویسنده حوزه کودک در کارگاه قصه گویی شهرستان قدس با اشاره به اهمیت ارتباط مادر و کودک گفت: قصه‌گویی موجب سنجش مهارت‌ها و شکوفایی خلاقیت‌های افراد است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان تهران، کارگاه «قصه گویی خلاق و مهارت های قصه گویی» با تدریس جمال الدین اکرمی، نویسنده، شاعر، مترجم و تصویرگر حوزه کودک، با حضور علی نیکنام، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان تهران؛ سیده فهیمه اطهری، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان قدس و جمعی از علاقمندان در کتابخانه مرکزی شهرستان قدس برگزار شد.

علی نیکنام، در آیین افتتاح این کارگاه آموزشی با اشاره به اثرگذاری قصه‌گویی در انتقال مفاهیم آموزشی و تربیتی به کودکان و نوجوانان، گفت: قصه گویی، عاملی تاثیرگذار در توسعه و ترویج  کتابخوانی است؛ وقتی داستان های کتاب به شیوه قصه گویی برای کودکان خوانده شود، تاثیری ماندگار در حافظه کودک دارد و استمرار این امر سبب علاقمندی کودک به مطالعه خواهد شد.

جمال الدین اکرمی، شاعر، مترجم و تصویرگرحوزه کودک نیز با اشاره به اهمیت ارتباط مادر و کودک، اظهار داشت: قصه تنها یک منشا ادبی ندارد، چراکه زندگی همه به نوعی قصه است. نخستین ارتباط مادر و کودک از همان ابتدای دوران زندگی به صورت کلامی است و این ارتباط بسیار اهمیت دارد.

اکرمی در خصوص این دوره آموزشی گفت: در کارگاه قصه گویی، گروهی با بررسی ترانه های کودکانه، گروهی با بیان شیوه کتابخوانی، گروهی با روش قصه گویی و ارتباط با اطرافیان و اعتماد به نفس و چگونگی بیان جملات آشنا شدند. گروه دیگر نیز با اجرای قصه نمایش توانستند در همان لحظه قصه سازی کنند و توانستند یادبگیرند که چطور در لحظه، بیان قصه ای را مدیریت کنند. مخاطبان در این کارگاه در سنین مختلف بودند و همه افراد در این نوع کارگاه ها دیده می شوند، خلاقیت ها شکوفا و مهارت افراد سنجیده می شود.

رویا خجسته حال، یکی از مادران حاضر که همراه دختر سه ساله خود در این کارگاه شرکت کرده بود، اظهار داشت: در کارگاه قصه گویی توانستیم برقراری ارتباط با کودکان را بهتر بیاموزیم. از آنجاکه آموزش به بچه ها با قصه و شعر شروع می شود در این کارگاه ها شیوه استفاده از اصطلاحات درست را در ارتباط با کودکان آموختیم. آموزش داستان نویسی، قصه گویی و شعر خوانی در این کارگاه موجب شد تا مهارت ما در انتقال مفاهیم داستان به کودکان افزایش یابد.

وی ادامه داد: همچنین کودکان با حضور در این کارگاه ها، شیوه برقرای ارتباطات اجتماعی را آموخته و این موضوع سبب افزایش اعتماد به نفس آنان می شود.

مهین ریواز، مادر دیگری که از استان البرز در این کارگاه حضور داشت، گفت: بنده علاقه زیادی به قصه گویی دارم و برای کودکان کانون پرورش فکری نیز قصه گویی می کنم و قصه هایی مختلف از آداب و رسوم کشور را به زبان های فارسی و آذری برای بچه ها می خوانم. در جشنواره قصه گویی نهاد کتابخانه ها نیز به هر دو زبان فارسی و آذری قصه گویی کردم. به اعتقاد من کارگاه قصه گویی، موجب پرورش ذهن کودکان و همچنین افزایش اعتماد به نفس آنان شده است.

ساینا کلهری، نوجوان ۱۲ ساله گفت: ارتباط صمیمی در کارگاه قصه گویی و نحوه اداره کارگاه توسط استاد در یادگیری مهارت های قصه گویی بسیار اثرگذار بود. در این کارگاه با شیوه قصه گویی به صورت اثرگذار آشنا شدیم.

برچسب‌ها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
7 + 2 =