به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، در یادداشتی که الهه داوودی، کتابدار بخش کودک کتابخانه مرکزی امام خمینی (قدس سره) مشهد در اختیار روزنامه ایران (یکشنبه ۱۶ آبان ماه) قرار داده میخوانیم:
به این امید که بتوانم کودکان مرز و بومم را با کتاب و دنیای علم و بازی آشنا کنم، روزم را آغاز و با شوقی وصفناپذیر به کتابخانه میروم؛ کتابخانههایی که در گذشته هیچ امکاناتی برای کودکان نداشت و شاید دلیل این که استقبال کم بود همین خشک بودن فضا و محل کتابخانه بود. اما حالا به کمک فکرهای جوان نهاد کتابخانهها، اینجا پر از شور و شوق کودکانی است که همراه با مادر خود به تفریح و کسب مهارت پرداخته و یک روز به یاد ماندنی را برای خود رقم میزنند.
شهر فرنگ زیبامون، پر از فیلمهای کودکانه، در اتاق مادر و کودک آن هم اوقات شادی در محیطی سالم تدارک دیده شده و آداب و رفتار اجتماعی به کودکان آموزش داده میشود. اتاق بازی، اتاقی پر از رنگ و شادی است و انواع و اقسام بازیهای فکری همراه با مربی، برای ردههای سنی یک تا ۱۲ سال در آن مهیاست. برای شناساندن فرهنگ پارسی، جای کلاسهای حافظ خوانی و شاهنامهخوانی به چشم میخورد که اکنون این کلاسها با استقبال بچهها روبهرو شده است. دنیای بچههای این دوره با زمان قدیم خیلی متفاوت است، پس بر آن شدیم تا تنوع مطالب را بیشتر و به روزتر کنیم. من، با افتخار یک کتابدارم؛ کتابداری که کودک درونم هنوز بیدار و سرزنده است. وقتی با یک سالهها هستم با زبان کودکانه شعر میخوانم و بازی میکنم. این سرزندگی و نشاط را، مدیون روح پاک و لطیف کودکان کتابخوانی هستم که هر روز با سلامی کودکانه، به من، انرژی و توانی دوچندان داده و در این مسیر همراهم هستند. یک روز شاد و پرهیاهو، پر از خندههای کودکانه را تمام میکنم و بچهها یک به یک میروند و با یک وداع شیرین و لبخندی معصومانه، برای شروع فردایی دوباره، به من انرژی میدهند. کتابدار کودک بودن سعادتی است که خداوند به من داده تا در این دنیای شلوغ، ساعاتی را در کنار فرشتگانش، در آسمان الهی سیر کنم.
ارسال نظر