به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، در ادامه همایش بین المللی «طراحی و توسعه خدمات کتابخانههای عمومی؛ الگوها، ایدهها و تجربهها»، دوره آموزشی «خدمات در کتابخانههای عمومی» شامل چهار کارگاه تخصصی «آموزش عملی طراحی خدمت برای کتابخانههای عمومی»، «اصول طراحی خدمات کتابخانه برای گروههای خاص»، «خدمات کتابخانههای عمومی: مبانی، الگوها، نمونههای موفق» و «بازاریابی خدمات در کتابخانههای عمومی: از مفهوم تا عمل» ۲۶ اردیبهشت ماه برگزار میشود.
براساس اعلام دبیرخانه همایش، زمان ثبت نام در این چهار کارگاه ۱ تا ۱۰ اردیبهشت ماه است و برای شرکت در هر کارگاه، گواهی آموزشی چهار ساعته صادر خواهد شد.
این کارگاهها به دو صورت مجازی و حضوری برگزار می شود. ظرفیت هر کارگاه به صورت مجازی ۱۰۰ نفر و ظرفیت حضوری ۳۰ نفر است. علاقهمندان تنها میتوانند در دو کارگاه (یک کارگاه صبح و یک کارگاه بعداز ظهر) حضور یابند. شرکت همزمان در کلاسهای صبح یا کلاسهای بعدازظهر امکان پذیر نیست. با توجه به ظرفیت محدود اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند.
هزینه شرکت در کارگاه ها به صورت مجازی ۵۰۰ هزار ریال و به صورت حضوری یک میلیون ریال است. همچنین اعضای انجمن علمی ارتقای کتابخانه های عمومی کشور شامل ۵۰ درصد تخفیف خواهند بود.
علاقهمندان برای ثبت نام در کارگاهها میتوانند به پرتال همایش به نشانی hamayesh.ipla.ir/fa مراجعه کنند.
این دوره شامل چهار کارگاه است. کارگاه آموزشی «آموزش عملی طراحی خدمت برای کتابخانههای عمومی» با تدریس جو جی. مارکز، مولف کتاب «طراحی خدمات کتابخانه» و مدرس دانشگاه پورتلند، تنها به صورت مجازی روز دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲ برگزار میشود. کارگاه «اصول طراحی خدمات کتابخانه برای گروههای خاص» نیز با سرفصلهای الزامات راهاندازی خدمات برای معلولان/ سالمندان؛ ویژگیهای یک کتابخانه دوستدار معلول/ سالمند؛ اصول طراحی جهانی و دسترسپذیر و فناوریهای کمکی و انطباقی، با تدریس منصوره فیضآبادی، دکترای علم اطلاعات و دانششناسی(مدیریت اطلاعات) دیگر کارگاهی است که از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲ اجرا خواهد شد. علاقهمندان می توانند هم به صورت حضوری و هم مجازی در این کلاس شرکت کنند.
کارگاه آموزشی «خدمات کتابخانههای عمومی: مبانی، الگوها، نمونههای موفق» سومین کارگاه این دوره است که با تدریس ایان آنستیس، کتابدار و مدیر مسئول سایت Public library news به صورت مجازی از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۸ برگزار می شود. تفاوت خدمات و برنامههای کتابخانههای عمومی، نیازسنجی خدمات کتابخانههای عمومی، ارزیابی خدمات کتابخانههای عمومی و ارائه نمونههای موفق خدمات کتابخانههای عمومی انگلیس سرفصلهای این دوره است.
کارگاه «بازاریابی خدمات در کتابخانههای عمومی: از مفهوم تا عمل» نیز با حضور زهرا ناصری، دکترای علم اطلاعات و دانششناسی از دانشگاه تهران(مدیریت اطلاعات) و مدرس دانشگاه و پژوهشگر حوزه بازاریابی محتوایی به صورت مجازی و حضوری ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۸ برگزار میشود و در این کارگاه مباحثی همچون، خدمات و بازاریابی خدمات، مدل، مزیت و تحلیل شکاف در کیفیت خدمات، راهبرد و فنون بازاریابی محتوایی پیرامون بازنمایی خدمات ارائه خواهد شد.
گفتنی است، همایش بین المللی طراحی و توسعه خدمات کتابخانههای عمومی روزهای ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت ماه به میزبانی شهر شیراز برگزار خواهد شد و به زودی فراخوان ثبت نام در همایش نیز منتشر خواهد شد.
ارسال نظر