به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی کردستان، آیین اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی با حضور حسن عسگری، فرماندار سنندج؛ فرزاد زارعی، رئیس شورای اسلامی شهر سنندج؛ حجت الاسلام حمیدرضا عاقل زاده، مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در استان؛ حجت الاسلام سید محمد سادات، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان؛ حجت الاسلام سعید عسکری، مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور؛ امین مرادی، رئیس حوزه هنری کردستان؛ مرتضی ملاولی، مسئول دبیرخانه کانون های خدمت رضوی در استان کردستان؛ فرهاد میمنت آبادی، عضو شورای اسلامی شهر سنندج؛ سیف الله رضایی، عضو شورای اسلامی شهر سنندج و جمعی از مسئولان و برگزیدگان در سالن اجتماعات شهید شیخ الاسلام کتابخانه مرکزی شهرستان سنندج برگزار شد.
محمد مخدومی، مدیرکل کتابخانههای عمومی کردستان در ابتدای این مراسم اظهار داشت: کتابخانههای عمومی امروز یک نهاد صرفا سنتی نیستند که فقط کتاب امانت دهند، بلکه این نهاد امروز به یک پاتوق فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده است.
وی افزود: در بستر این پاتوقهای فرهنگی- اجتماعی انواع فعالیتهای فرهنگی انجام می شود و و هدف اصلی این فعالیت ها ارتقای سرانه مطالعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی است.
مخدومی به برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی از سوی نهاد کتابخانه های عمومی کشور اشاره کرد و گفت: در یازدهمین دوره این جشنواره چهار هزار و ۱۸۲ نفر از استان کردستان در ۱۲ بخش شرکت کردند که در بخش فردی ۷۴ نفر و در بخش خانوادگی ۹ خانواده به عنوان برگزیده معرفی شده اند.
حسن عسگری، فرماندار شهرستان سنندج نیز در آیین اختتامیه یازدهیمن جشنواره کتابخوانی رضوی در کردستان با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در میان نسل جوان جامعه، گفت: کتاب بهترین منبع برای افزایش آگاهی و دانش افراد به شمار می رود.
وی اظهار داشت: یکی از دغدغه های بشر در طول تاریخ، دغدغه دانستن و افزایش آگاهی بوده و در این راستا تمام تلاش خود را کرده که اطلاعاتش را پیرامون خود و اطرافش بالا ببرد. انسان برای افزایش آگاهی، علم، فطرت و معرفت راهی جز مطالعه و استفاده از تجربیات دیگران ندارد و در این راستا برگزاری چنین جشنواره هایی می تواند تاثیرگذاری بالایی داشته باشد.
فرماندار سنندج ادامه داد: وجود آستان مقدس رضوی در ایران در همه جنبه ها به ویژه در مسائل فرهنگی، معنوی، عقیدتی و حتی جنبه اجتماعی و اقتصادی منشا برکات است و بدون شک این جشنواره نیز منشأ خیرات و برکاتی مانند ترویج فرهنگی کتابخوانی است.
عسگری یادآور شد: امروزه با وجود فضای مجازی برخی تصور می کنند کتاب باید کنار گذاشته شود در حالی که برکات کتابخوانی بسیار بالاتر از فضای مجازی است؛ چون کتاب مکتوب است و می توان به آن رجوع کرد و نویسنده کتاب خود سند است.
وی با تاکید بر لزوم افزایش توجه نسل جوان به مقوله کتاب و کتابخوانی، عنوان کرد: جوانان باید وقتی را که برای گذارندن در فضای مجازی صرف می کنند به مطالعه کتاب اختصاص دهند.
حجت الاسلام حمیدرضا عاقل زاده، مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان نیز در این مراسم گفت: کتابخوانی به اندیشهها و داشتههای انسان عمق می دهد و باید بیش از پیش به آن توجه شود.
وی اظهار داشت: در چند سال اخیر یکی از دغدغه های رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) بحث علم و کتابخوانی بوده که افق دید ایشان برای این مهم در ۲ مرحله است که یک بخش آن پیشرفت در مباحث علمی و بخش دیگر مباحث فرهنگی است.
حجت الاسلام عاقل زاده با تاکید بر اینکه باید کتابخوانی بر اساس ارزش ها و اصول انقلابی و دینی ما باشد، گفت: مسئولان فرهنگی باید بر این مهم نظارت داشته باشند و کتاب هایی را در جامعه ترویج دهند که با دین و انقلاب ما مطابقت داشته باشد.
گفتنی است، در پایان این مراسم از تعدادی از برگزیدگان یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی در استان تجلیل شد. اسامی برگزیدگان جشنواره کتابخوانی رضوی را اینجا ببینید.
ارسال نظر