به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی آذربایجان شرقی، جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان تبریز به ریاست علی جعفری آذر، فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان و با حضور اسد بابایی، مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربایجانشرقی و سایر اعضا حقیقی و حقوقی انجمن در تالار نخجوانی کتابخانه مرکزی تبریز برگزار شد.
علی جعفری آذر، فرماندار شهرستان تبریز، ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و تبریک انتصاب مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گفت: با استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود دستگاه های فرهنگی می توانیم در جهت رفع نیازهای اساسی و ارتقای نرم افزاری و سخت افزاری کتابخانه های عمومی گامی اساسی برداریم.
فرماندار تبریز با تاکید بر جایگاه کتاب و کتابخوانی در دین اسلام، دستیابی به ایرانی قوی و توسعه یافته را در گرو تلاش برای افزایش آگاهی عمومی آحاد مردم دانست و افزود: به محدودیت ها و مشکلات تولید و چاپ کتاب واقفیم و برای حل آن تلاش های گسترده ای در دولت سیزدهم به ویژه در استان و شهرستان تبریز در حال برنامه ریزی است.
وی تلاش در راستای توسعه فیزیکی کتابخانه ها، افزایش منابع باکیفیت، استفاده از ظرفیت های خیرین، ارتقای فرهنگ مطالعه و بسترسازی برای سهولت دسترسی آحاد مردم به کتابخانه های عمومی را از اهم وظایف و ماموریت های انجمن کتابخانه های عمومی و اداره کتابخانه های عمومی شهرستان تبریز عنوان کرد و گفت: در راستای تحقق این ماموریت تمامی سازمان های دولتی و مراکز فرهنگی شهرستان تبریز موظف به همکاری با اداره کتابخانه های عمومی هستند.
اسد بابایی، مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه ضمن بیان گزارشی از عملکرد کتابخانه های عمومی شهرستان تبریز گفت: با توجه آمار جمعیتی استان، شهرستان تبریز با احتساب سردرود، خسروشاه و باسمنج تقریبا نیمی از جمعیت استان را تشکیل می دهد که با وجود ۲۲ باب کتابخانه عمومی و ۲ دستگاه کتابخانه سیار پاسخگوی نیاز مردم منطقه نیستیم و افزایش تعداد کتابخانه در سطح شهرستان تبریز ملموس است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان با اشاره به صنعتی بودن آذربایجان شرقی، خواستار ایفای نقش و مسئولیت پذیری اجتماعی واحدهای صنفی و صنعتی و شرکت های خصوصی در تامین نیازهای کتابخانه های عمومی علی الخصوص افزایش و راه اندازی کتابخانه های سیار در سطح استان و شهرستان شد.
بابایی با اشاره به محدودیت ها و مشکلات ایجاد شده برای کتابخانه های عمومی در ایام کرونا گفت: برای شکوفایی و رونق کتابخانه های عمومی در دوران پسا کرونا نیازمند حمایت های ویژه از سوی مسئولین ادارات، خیرین و سایر دستگاه های فرهنگی هستیم.
اسد بابایی با اشاره به تاریخچه کتابخانه عمومی تربیت تبریز، این کتابخانه را هویت تبریز دانست و افزود: کتابخانه تربیت چندین سال است که در حال بهسازی، تعمیر و بازسازی است، اهتمام مدیریت جدید کتابخانه های عمومی برای تکمیل تعمیرات در سال جاری در این کتابخانه جدی بوده و برای تکمیل این پروژه نیازمند توجه ویژه مسئولین و اختصاص اعتبار ویژه و همکاری از سوی سازمان برنامه و بودجه هستیم.
در این نشست همچنین اعضای حقیقی و حقوقی انجمن کتابخانه های عمومی تبریز، خسروشاه، سردرود و باسمنج به ارائه گزارش و نظرات خود برای پیشرفت و توسعه کتابخانه های عمومی پرداختند.
در پایان این جلسه افزایش ۳۰ درصدی مبلغ عضویت کتابخانه های عمومی شهرستان تبریز بر اساس درجه بندی کتابخانه به تصویب رسید.
همچنین در حاشیه این جلسه، فرماندار شهرستان تبریز از بخش های مختلف کتابخانه مرکزی تبریز بازدید کرد.
ارسال نظر