سه‌شنبه ۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۱

دبیر علمی دومین همایش ملی نظامی‌شناسی:

تندیسی از نظامی گنجوی باید در ارومیه نصب شود

دومین همایش ملی نظامی‌شناسی در ارومیه

دومین همایش ملی نظامی‌شناسی در ارومیه با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان غربی و موسسه آموزش عالی آفاق ارومیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان آذربایجان غربی، دومین همایش ملی نظامی‌شناسی (بزرگداشت نظامی، گنجینه حکمت ایران) در ارومیه با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان و موسسه آموزش عالی آفاق ارومیه با حضور جمعی اندیشمندان، ادبا و دانشگاهیان و سایر اقشار فرهنگی با تجلیل از برگزیدگان در محل سالن اجتماعات خانه مطبوعات آذربایجان‌غربی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

علیرضا نوروزی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در مراسم اختتامیه دومین همایش نظامی شناسی در ارومیه گفت: جوان ایرانی به دنبال هویتی است که برگرفته از مشاهیر و مفاخر ملی باشد و به این منظور مسئولین و دست اندرکاران باید قدم های مفید و بیشتری برای شناساندن فرهنگ غنی و این مفاخر بردارند.

نوروزی افزود: نظامی با خسمه خود آثار ارزشمندی به جای گذاشته و افتخار ایران زمین است و وظیفه داریم از مفاخر و ادبیات خودمان صیانت کنیم و به دنیا بیشتر بشناسانیم.

خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان‌غربی گفت: هم‌زمان با برگزاری دومین همایش ملی نظامی‌شناسی، در ارومیه مجموعه‌ای از آثار نظامی گنجوی به‌صورت نمایشگاه کتاب دائر است.

وی افزود: در این نمایشگاه ۴۰ عنوان کتاب با موضوعات نظامی به عرضه نمایشگاه گذاشته شده است.

معصومی بیان داشت: تولید محتوی بر اساس منابع کشور یکی از ضروریات مهم برای حفظ مقام بزرگان علم و ادب ایرانی می باشد و شناسایی و معرفی آنها به نسل جدید و جوان باید در دستور کار متولیان امر قرار گیرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان‌غربی با بیان اینکه نظامی گنجوی، شاعر ایرانی آذربایجانی فارسی زبان، همچنان متعلق به ما ایرانیان و حوزه تمدن بزرگ ایران است، اظهار داشت: نظامی گنجوی یکی از مفاخر و بزرگان ایران زمین است که این بزرگداشت برای بیان بخشی از هویت فرهنگی ما نقش مؤثری را خواهد داشت.

فاطمه مدرسی، دبیر علمی دومین همایش ملی نظامی‌شناسی در ارومیه گفت: تندیسی از نظامی گنجوی باید ساخته و در یکی از معابر پرترد شهر نصب شود.

وی افزود: این مکان‌ها برای بررسی و هدفدار کردن مطالعه در مورد نظامی فضای صمیمی و مناسبی هستند. در این راستا باید انجمن یا نشست اختصاصی برای نظامی گنجوی در ارومیه دائر شود.

دبیر علمی دومین همایش ملی نظامی‌شناسی در ارومیه گفت: فعالیت و زحمت‌های زیادی در این دو سال برای همایش ملی نظامی شناسی کشیده شده که امیدواریم مفید باشد.

 رسول پیرمحمدی، رئیس آموزش عالی آفاق ارومیه نیز در این مراسم گفت: امروز خوشحال هستیم که پژوهشگران و نویسندگان برتر گرد هم آیند تا بخشی از رسالت فرهنگی که بزرگذاشت مفاخر و آثار و مفاخر کشور خودمان است مثل نظامی که جهانی است و تنها به کشور ما متعلق نیست، بجا بیاوریم و بشناسانیم.

پیرمحمدی افزود: امیدواریم در سال‌های آینده با شناساندن آثار، مقالات و نوشته‌ها و حتی مقرر است که بخش هنری هم اضافه شود در بخش عمیق‌تر به وظیفه فرهنگی جامعه عمل بپوشایم.

گفتنی است ۷۰ مقاله به دومین همایش ملی نظامی‌شناسی در ارومیه ارسال شده که از این تعداد ۵۰ مقاله بر اساس اعلام نظر هیئت داوران پذیرفته شده است. از این ۵۰ مقاله نیز ۲۸ مقاله به‌صورت شفاهی ارائه و ۲۲ مقاله نیز به‌صورت پوستر چاپ خواهد شد.

تندیسی از نظامی گنجوی باید در ارومیه نصب شود

تندیسی از نظامی گنجوی باید در ارومیه نصب شود

تندیسی از نظامی گنجوی باید در ارومیه نصب شود

تندیسی از نظامی گنجوی باید در ارومیه نصب شود

تندیسی از نظامی گنجوی باید در ارومیه نصب شود

تندیسی از نظامی گنجوی باید در ارومیه نصب شود

تندیسی از نظامی گنجوی باید در ارومیه نصب شود

تندیسی از نظامی گنجوی باید در ارومیه نصب شود

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
6 + 9 =