به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان آذربایجان غربی، به همت کتابخانه استاد احمد ترجانی زاده و با همکاری روابط عمومی شبکه بهداشت شهرستان بوکان، جشنواره غذاهای محلی به مناسبت روز صنایع دستی و در حمایت از کسب و کارهای کوچک خانگی با تهیه غذاهای محلی توسط اعضای فعال کتابخانه و رابطین سلامت برگزار شد.
هدف از این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی، ترغیب عموم به پرهیز از مصرف غذاهای آماده و همچنین ایجاد نشاط اجتماعی در بین مردم روستا بود و غذاهای متنوع بومی و محلی در این جشنواره در معرض دید قرار گرفت.
آش دوغ، آش کشک، حلوای محلی، دلمه برگ مو، سنگ سیر، آش اسفناج، قه یسی و رون محلی، کوفته از جمله غذاهای محلی ارائه شده در این جشنواره بود.
در این مراسم، رئیس شورای اسلامی و دهیار اوچ تپه، همکاران تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت علی آباد و همچنین بانوان نماینده واحدهای ستاد مرکز بهداشت به عنوان داور حضور داشتند و در پایان از طرف ریاست مرکز بهداشت و توسط مسئول مرکز خدمات جامع سلامت علی آباد به نفرات اول تا سوم لوح تقدیر اهدا شد.
ارسال نظر