یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۷

در ویژه برنامه «گعده امین» مطرح شد؛

«آقای ایرانشهر» خاطرات دوران تبعید رهبر انقلاب در ایرانشهر است

«گَعده امین» در کتابخانه‌ عمومی شهید فتوحی

با هدف واکاوی زوایای مغفول شخصیت رهبر و ادیب انقلاب اسلامی در حوزه کتاب و کتابخوانی، نشست ویژه «گَعده امین» در کتابخانه‌ عمومی شهید فتوحی شعار شهرستان ورامین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان تهران، ویژه برنامه «گعده امین» با هدف واکاوی زوایا و ابعاد مغفول شخصیت رهبر انقلاب و بررسی مستند غیر رسمی ۶، با حضور رحیم مخدومی، نویسنده؛ محمدرضا کریمی، رئیس اداره کتابخانه‌های شهرستان ورامین، کتابداران و علاقه‌مندان به حوزه کتاب و کتابخوانی عصر روز سه شنبه ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳ در کتابخانه‌ عمومی شهید فتوحی شعار شهرستان ورامین برگزار شد.

«آقای ایرانشهر» خاطرات دوران تبعید رهبر انقلاب در ایرانشهر است

رحیم مخدومی، نویسنده حوزه ادبیات دفاع مقدس و آثار داستانی به کلمه امین در عبارت «گَعده امین» اشاره کرد و گفت: «امین» لقب ادبی مقام معظم رهبری است و در آثار ادبیشان به این نام ملقب هستند.

مخدومی در ادامه به اولین دیدار ادبی با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: این دیدار در سال ۱۳۷۱ صورت گرفت و نکته قابل توجه در این دیدار حافظه مقام معظم رهبری در به یاد داشتن کتاب‌های نویسندگان مختلف شرکت کننده در این دیدار بود. ایشان با معرفی هر نویسنده توسط آقای سرهنگی به کتاب همان نویسنده و نکاتی از دل کتاب و نقاط قوت آن اشاره کردند.

وی در ادامه به بیان خاطراتی در خصوص تالیف کتاب «آقای ایرانشهر» پرداخت و گفت: در این کتاب خاطرات مقام معظم رهبری در دوران طاغوت که به مدت ۸ ماه به ایرانشهر تبعید بوده‌اند را روایت کرده‌ام.

پس از پخش قسمتی از کلیپ غیر رسمی ۶ با موضوع ایرانشهر، مخدومی به بیان نکاتی درباره کتابخوانی از دیدگاه مقام معظم رهبری پرداخت و گفت: از میان مردم چند نفر کتاب می‌خوانند؛ از میان کسانی که کتاب می‌خوانند چند نفر نکته برداری می‌کنند؛ و از میان کسانی که نکته برداری می‌کنند چند نفر آن را نقل می‌کنند؛ به عنوان نمونه مقام معظم رهبری در سخنانشان به کتاب زندگی شهید علی چیت‌سازیان اشاره می‌کنند و می‌فرمایند: «اگر می‌خواهید از سیم خاردارها عبور کنید باید ابتدا از سیم خاردار دل خود عبور کنید»؛ که با یک جمله کل کتاب و شهید را معرفی و شنونده را تشنه خواندن این کتاب می‌کنند.

مخدومی در پایان به بیان نکاتی از مقام معظم رهبری در ارتباط با کتابداران و توصیه‌هایی کاربردی جهت ترویج کتابخوانی و بهرمند شدن همه افراد از حال خوب کتابخوانی پرداخت و اظهار داشت: یکی از راه های ترویج کتابخوانی این است که افراد هنگام ملاقات، حال کتاب یکدیگر را بپرسند؛ همان گونه که حال آشپزی، دوخت و دوز و امور روزمره را جویا می‌شوند؛ در مورد کتاب خوانده شده هم نکات و مطالب قابل توجه آن را برای هم بیان کنند؛ چراکه این امر به شدت در فرزندان و اطرافیان تاثیرگذار است و آثار مثبتی را به دنبال دارد.

«آقای ایرانشهر» خاطرات دوران تبعید رهبر انقلاب در ایرانشهر است

«آقای ایرانشهر» خاطرات دوران تبعید رهبر انقلاب در ایرانشهر است

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
3 + 7 =