به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی استان کرمان، به منظور حمایت از کسب وکارهای کوچک، کارگاه آموزشی «روشهای نوین کسب و کار» با همکاری دانشگاه حضرت ولی عصر(عج) شهرستان رفسنجان و با حضور علیرضا رحمانی، معاون توسعه و برنامه ریزی فرماندار؛ حسین کاظمی، رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان؛ مریم میرزایی، مدیر مرکز رشد دانشگاه ولی عصر(عج)؛ محمد نیک فرجام، مدیرعامل شرکت دانش بنیان فلای آپ در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی هنری افصح هجری برگزار شد.
کاظمی، رئیس پارک علم و فناوری استان در خصوص مزایا و آسیبهای کسبوکارهای نوین، اظهار داشت: امروزه شکل کسب و کارها به دلیل استفاده از تکنولوژی های مدرن تغییر کرده و بیشتر در بستر اینترنت انجام می شود که از مزایای آن اشتغال زایی و از معایب آن ارائه بسیاری از خدمات بدون داشتن تخصص خاص یا تحصیلات دانشگاهی در این کسب و کارها است.
کاظمی افزود: استفاده از این مدل کسب و کارها محبوبیت زیادی به ویژه در بین جوانان دارد.
میرزایی، مدیر مرکز رشد دانشگاه ولی عصر(عج) به تاریخچه و فعالیتهای مرکز رشد دانشگاه و شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و گفت: فعالیتهای تیمی و گروهی بسیار ارزشمند بوده و تجربه نشان داده بازدهی فعالیتهای گروهی و تیمی مطلوبتر است. افراد با توجه به استعدادها، تواناییها و مهارتهای فردی می توانند با چیدمان صحیح در یک گروه، کسب و کار جدیدی آغاز کنند و به نتیجه برسند.
در این نشست نیک فرجام به پرسش های مدعوین در خصوص کسب و کار، ایدهپردازی، نقش هوش مصنوعی و ... پاسخ داد.
ارسال نظر