دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه شمالغرب مطرح کرد؛

کتاب بهترین ابزار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

دیدار مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی و منطقه 3 (شمالغرب) کشور مدیرکل کتابخانه های عمومی استان

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه شمالغرب در دیدار با مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان شرقی از کتاب به عنوان بهترین ابزار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نام برد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان‌شرقی، به مناسبت سی و دومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران و گرامیداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار حجت‌الاسلام والمسلمین الیاس ابراهیمی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی و منطقه ۳ (شمالغرب) کشور با اسد بابایی، مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی دیدار و گفتگو کرد.

کتاب بهترین ابزار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

حجت‌الاسلام والمسلمین الیاس ابراهیمی در این دیدار تاکید کرد: رسالت اصلی بنیاد شهید، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و استفاده از کتاب و کتابخوانی، مهم‌ترین و بهترین ابزار برای تحقق این رسالت است.

 وی با تبیین جایگاه والای کتاب در دین مبین اسلام گفت: خواندن و مطالعه، وجه تمایز اسلام با همه ادیان پیشین است و بر همین اساس، معجزه اسلام کتاب بوده و خداوند متعال، اعجاز اصلی پیامبر اسلام(ص) را قرآن کریم قرار داده است. به‌همین دلیل باید توجه ویژه‌ای به گسترش فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی داشته باشیم.

 مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه شمالغرب همچنین با اشاره به اهمیت مقوله کتاب و کتابخوانی به‌ویژه کتب مرتبط با شهدا از منظر رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالی) اظهار کرد: معظم‌له تولید کتاب دربارۀ شهدا را یک انفاق بزرگِ معنوی و از حسنات دانسته‌اند. ایشان در دیدار با دانشجویان هم فرمودند که وقتی کتاب‌های شرح حال شهدا را می‌خوانند، اشک می‌ریزند و استفاده می‌کنند.

 وی نگاه حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران به حوزه کتاب را نگاهی عمیق و تبیینی دانست و گفت: کتاب در روشنگری آنچه که باید برای نسل‌های جدید در خصوص سبک زندگی اخلاقی و رفتاری شهدا صورت بگیرد، نقش مهمی دارد و یکی از جلوه‌های جهاد تبیینِ مدّ نظر رهبر فرزانۀ انقلاب(مد ظله العالی) کتاب است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی گفت: هرچند شهدا اسطوره‌های جاودان تاریخ ایران هستند اما در شرح حال شهدا از جمله در حوزۀ نشر، نباید آنان را دور از دسترس جلوه دهیم؛ چراکه در این صورت جوان امروز هیچ‌گاه خود را هم‌ردۀ شهدا نمی‌بیند.

وی تاکید کرد: اگر موفق شویم بگوییم شهدا انسان‌هایی خاکی بودند نه اسطوره‌هایی دست نیافتنی و استعدادهای معنوی خویش را با پیروی از سیره ائمه بزرگوار و تبعیت از ولایت ‌فقیه شکوفا کردند، جوانان امروز را با شهدا همسو و همراه خواهیم کرد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه شمالغرب با تاکید بر اینکه کتاب‌هایی که نمایانگر واقعیت زندگی شهدا و به دور از شعارزدگی هستند، مخاطبِ مخصوصاً جوان را جذب می ‌کنند، افزود: در کنار این مساله، باید قبل از تولید محتوا در حوزۀ ایثار و شهادت، ذائقۀ مخاطب را شناسایی کرد و کتاب را بر اساس آن، به زیور طبع آراست.

 وی با اشاره به آماده بودن زمینۀ توسعۀ همکاری‌ها و اجرای برنامه‌های فرهنگی مشترک بین بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی و اداره‌کل کتابخانه های عمومی استان، مدارس شاهد را یکی از ظرفیت‌ها و پایگاه‌های شکل‌گیری این مهم معرفی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی همچنین خواستار اختصاص فضای مناسب و مؤثر در کتابخانۀ مرکزی تبریز و سایر کتابخانه‌ها و ابنیه متعلق به اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان جهت نصب تابلو، المان و یا نمادهای فرهنگ ایثار و شهادت شد.

کتاب بهترین ابزار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان‌شرقی نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حضور مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه شمالغرب، گزارشی اجمالی از خدمات و دستاوردهای کتابخانه های عمومی استان طی ۳۰ ماه گذشته ارائه کرد و فعالیت‌های این مجموعه در حوزه ایثار و شهادت را به تفصیل شرح داد.

اسد بابایی با اشاره به غنی بودن تمام کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌شرقی از نظر منابع موضوعیِ ایثار، شهادت و دفاع مقدس گفت: خوشبختانه این منابع به‌ویژه کتاب‌های تقریظ شده توسط رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالی) مورد استقبال اعضا به‌ویژه نسل جوان است.

 وی تغییر سلایق، کثرت اشتغالات و تنوع در استفاده از رسانه‌های مختلف توسط شهروندان را یادآوری شد و گفت: توصیۀ ما به نویسندگان حوزۀ ایثار و شهادت این است که زبان بیان حماسه‌های دفاع مقدس و جانفشانی ایثارگران عزیز را واقع‌بینانه و مخاطب‌پسند انتخاب کنند تا ضمن تقویت عشق به وطن و حبّ به خاک در بین جوانان، شاهد اقبال آنان باشند.

 مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را یکی از وظایف کتابخانه‌های عمومی می‌دانیم و در این راستا طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی- ترویجی مختلفی در سطح استان اجرا می‌کنیم که برگزاری نشست‌های ماهانۀ نقد و بررسی کتاب‌های این حوزه و حمایت از نویسندگان مرتبط، از جملۀ این فعالیت‌ها است.

بابایی افزود: قطعاً با همگرایی و هم‌افزایی می‌توان اقدامات موثرتری در تداوم راه شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انجام داد و بر همین اساس اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌شرقی آمادۀ تبادل تجربه و گسترش همکاری‌های مشترک با بنیاد شهید و امور ایثارگران استان است.

کتاب بهترین ابزار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
5 + 7 =