چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴

به منظور واکاوی زوایای مغفول شخصیت ادیب انقلاب؛

«گعده امین» در آذربایجان‌غربی برپا شد

گعده امین آذربایجان غربی

نشست «گعده امین» با بررسی مستند «غیررسمی ۶» در آذربایجان غربی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان غربی، به منظور واکاوی زوایای مغفول شخصیت ادیب انقلاب، نشست «گعده امین» با بررسی مستند «غیررسمی ۶»  با حضور حجت الاسلام منصور امامی، مدرس و نویسنده؛ خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان؛ راضیه پورحیدر، مدیر حوزه علمیه الزهرا (س)؛ حسین شرفخانلو، محقق و نویسنده؛ حجت منتظر خراسانی، رئیس سازمان بسیج رسانه استان؛ مصطفی قلیزاده علیار، دبیر محفل ادبی هاتف؛ اهالی فرهنگ و هنر و ادب در سالن جلسات کتابخانه مرکزی آذربایجان غربی برگزار شد.

«گعده امین» در آذربایجان‌غربی برپا شد

خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه الزهرا(س) و گرامیداشت هفته کتاب و خیرمقدم به حاضرین اظهار داشت: سلسله نشست های «گعده امین»، به مناسبت سی و دومین دوره هفته کتاب، به منظور معرفی شخصیت کتابخوان رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، که علیرغم مشغله های گسترده، کتابخوانی حرفه ای هستند، در کتابخانه های عمومی کشور برگزار می شود.

معصومی ادامه داد: ایشان، در زمینه کتابخوانی، حرفه ای، قهار و تندخوان از نظر کیفی و کمی هستند و پس از مطالعه آثار، در حاشیه آن، شرحی بر نقاط قوت و ضعف آن با علم به نکات ادبی، محتوایی، ظاهری و ... می نویسند.

وی ضمن تصریح اینکه علیرغم ظهور فناوری‌های نوین، کتاب همچنان، اثرگذارترین رسانه است، گفت: کتابخوانی، رسم معمول هرشبِ رهبری و خانواده ایشان است و انتظار ایشان از خانواده های ایرانی این است که کتابخوانی را در برنامه روزانه زندگی خود بگنجانند؛ چراکه کتاب، تنها ابزاری است که طی قرون، جایگاه خود را حفظ کرده و ماندگارترین اثر را دارد؛ چنانچه ایشان فرموده اند «هیچ چیز، جای کتاب را نمی گیرد».

«گعده امین» در آذربایجان‌غربی برپا شد

حجت الاسلام منصور امامی، مدرس و نویسنده ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت هفته بسیج گفت: بررسی مستند غیررسمی۶، گویای برخی زوایای شخصیت رهبر انقلاب اسلامی و دقت نظر ِو نکته سنجی حکیم انقلاب در حوزه کتابخوانی است؛ منظومه فکری ایشان دارای طرح کلی در حوزه های مختلف و در عین حال دارای نکات راهبردی  برای رسیدن به این طرح کلی است.

وی ادامه داد: داشتن قوه متصرفه، لازمه کار هر هنرمند و نویسنده است و این قوه، تحت تدبیر عقل، منجر به خلق آثاری متفکرانه می شود و این نکته همواره مورد توجه رهبر انقلاب بوده است.

امامی تصریح کرد: در طول تمدن بشری، قرآن کتابی بی نظیر است که قدرت و استعداد تمدن سازی دارد و  مقام معظم رهبری (مدظله العالی) دانش آموخته مکتب اسلام هستند و منظومه فکری ایشان، در راستای تمدن نوین ایرانی- اسلامی بوده و عدالت، معنویت و عقلانیت را سه پایه مهم اسلام ناب محمدی می دانند؛ در بحث عقلانیت و فرهیختگی، کتابخوانی، اصلی مهم است.

«گعده امین» در آذربایجان‌غربی برپا شد

حسین شرفخانلو، محقق و نویسنده به بیان نکاتی از شخصیت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) پرداخت و گفت: حضرت آقا، کتابخوان قهاری هستند و چون از دوران کودکی کتابخوان بودند، بخشی از وجودشان شده است؛ ایشان حتی در بحرانی ترین شرایط نیز، در حجم بالا مطالعه می کردند؛ اسلام پرچمدار کتابخوانی است و اگر بخواهیم جامعه کتابخوان داشته باشیم باید فرزندانمان را از دوران کودکی با کتاب انس بدهیم.

این محقق و نویسنده تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود فرموده اند: «کتاب انقلاب ما، قرآن است»؛ این نشان از دیدگاه ایشان در مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حکومتی است؛ ایشان با تدابیر خود، جامعه را به سمت تمدن نوین ایرانی اسلامی هدایت می کنند و پایه گذار نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، ایشان بودند.  

وی در پایان سخنان خود، به معرفی آثار رهبری پرداخت.

«گعده امین» در آذربایجان‌غربی برپا شد

مصطفی قلیزاده علیار، شاعر، محقق و دبیر محفل ادبی هاتف، به بیان خاطراتی از دیدار با مقام معظم رهبری (مدظله العالی) پرداخت و گفت: من حدود ده بار، سعادت دیدار با ایشان را داشتم؛ در دیداری که در سال ۷۴ در جمع نویسندگان با ایشان داشتیم، به تمامی نویسندگان و آثارشان شناخت داشتند و مرا با اسم خطاب کردند. ایشان با رعایت جنبه علمی و عدالت، درباره آثار، نظر خود را اعلام می کردند؛ تمامی کارهای ایشان بر مبنای اعتماد و اعتقاد به خداوند متعال است و چون با نیت خالص مطالعه می کنند، تمامی مطالب به صورت رده بندی شده در ذهن ایشان ماندگار شده است.

وی تصریح کرد: اهمیت و توجه ویژه به هنرمندان و نویسندگان اقوام مختلف از دیگر ویژگی های شخصیتی ایشان است و به نظر ایشان، ترک زبان ها، بیشتر خدمت را به زبان فارسی کرده اند.

دبیر محفل ادبی هاتف در پایان سروده خود با عنوان «آفتاب تابان» در وصف رهبر انقلاب برای حاضرین خواند.

«گعده امین» در آذربایجان‌غربی برپا شد

«گعده امین» در آذربایجان‌غربی برپا شد

پخش بخش‌هایی از مستند غیررسمی۶، شعرخوانی، ترسیم نقاشی پرتره رهبری توسط سما حاجی زاده و ... از دیگر بخش های این نشست بود.

«گعده امین» در آذربایجان‌غربی برپا شد

«گعده امین» در آذربایجان‌غربی برپا شد

برچسب‌ها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
5 + 3 =