یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳

با همکاری اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی؛

کارگاه آموزشی «تربیت فرزند در سبک زندگی ایرانی- اسلامی» برگزار شد

کارگاه آموزشی «تربیت فرزند در سبک زندگی ایرانی- اسلامی» برگزار شد

کارگاه آموزشی «تربیت فرزند در سبک زندگی ایرانی- اسلامی» به همت حوزه بسیج ادارات کل شهید طرحچی و همکاری اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط‌ عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی، کارگاه آموزشی «تربیت فرزند در سبک زندگی ایرانی- اسلامی» به همت حوزه بسیج ادارات کل شهید طرحچی و همکاری اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان خراسان رضوی با حضور مجتبی حسینی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج ادارات و کارمندان شهید طرحچی؛ حجت‌الاسلام احمد امین‌نیا، استاد حوزه و دانشگاه و بانوان عضو در پایگاه‌های حوزه مقاومت بسیج ادارات و کارمندان شهید طرحچی در کتابخانه مرکزی امام خمینی(ره) مشهد برگزار شد.

کارگاه آموزشی «تربیت فرزند در سبک زندگی ایرانی- اسلامی» برگزار شد

مجتبی حسینی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج ادارات و کارمندان شهید طرحچی در این جلسه، با بیان اینکه برگزاری این قبیل برنامه‌ها وظیفه ما به عنوان یک مرکز فرهنگی است، تاکید کرد: شما به عنوان نمایندگان ادارات می‌بایست این جلسات را الگو قرار داده و در سطح خانواده‌های کارکنان ادارات انجام شود. فرانسیس فوکویاما، فیلسوف آمریکایی می گوید: «اگر می‌خواهید نظام ارزشی یک جامعه را نابود کنید، جایگاه زن را مورد هدف قرار دهید.» کمااینکه در حال حاضر، تمام سرمایه‌گذاری سیستم‌های اطلاعاتی دشمن در راستای تخریب جایگاه زن در جامعه اسلامی ایران است.

وی از برگزاری اردوی «مادر و دختر» با محوریت برنامه‌های فرهنگی خبر داد و افزود: نسل امروز بر خلاف نسل قدیم، پرسشگر و جستجوگر است؛ لذا باید برنامه‌ریزی هایی مناسب برای برگزاری این قبیل کارگاه‌ها انجام شود.

کارگاه آموزشی «تربیت فرزند در سبک زندگی ایرانی- اسلامی» برگزار شد

در ادامه؛ حجت‌الاسلام احمد امین‌نیا، استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به نقش زنان در خانواده و جامعه گفت: زن و مرد می‌بایست در خانه ظاهری مرتب و در امورات منزل با یکدیگر همکاری و تعامل داشته باشند. در واقع می‌بایست به وظایف خود در مقابل یکدیگر عمل کنند؛ چرا که  طبق آیات قرآن کریم کسی که در انجام وظایف خود کوتاهی کند «دزد» نامیده می‌شود.

وی شش ویژگی را در وظایف زن و شوهر مهم دانست و افزود: از این شش ویژگی، سه مورد مربوط به مردان است؛ یعنی اینکه باید زن را تایید و تامین کرده و از او تعریف کنید. ۳ مورد زنان نیز شامل تمکین، تکریم و تقدیر است. از جمله وظایف دیگر زن می‌توان به عفیف بودن و مادر بودن اشاره کرد.

امین‌نیا تصریح کرد: از مهمترین وظایف زن و مرد زرنگ به عنوان والدین، داشتن جذابیت است به این معنا که باید برای فرزندان خود از جذابیت رفتاری و اخلاقی برخوردار باشند. این مسئله موجب می‌شود تا فرزند عشق و محبت را از خانه دریافت و از دریافت آن از منبع دیگر خودداری کند و این جذابیت شامل تبسم (با  اشاره به آیه ۵۹ سوره آل عمران) و زیباگفتاری (با اشاره به آیه ۸۳ سوره بقره) است.

وی خطاب به حاضرین در جلسه خاطرنشان کرد: والدین به ویژه مادران می‌بایست در حق فرزندان خود دعای موثر کنند. به عنوان یک بانو خود را در مظان اتهام قرار ندهید. حضرت علی(ع) در حکمت ۲۳۴ نهج البلاغه می‌فرمایند: «زن خوب باید سه خصیصه غرور، ترس و خساست را داشته باشد». به معنای دیگر زن باید با وقار و عفت زنانه، در جامعه حاضر شود، زودباور و خوش‌بین نباشد و با تفکر هزینه کند.

این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: اگر خانواده طوفانی است، مردان مقصر هستند؛ چرا که این وظیفه مرد است تا زن را در خانه آرام نگه دارد. این آرامش باعث می‌شود تا زن بتواند همسرداری، خانه‌داری، بچه‌داری و ارتباط با خانواده همسر را به نحو احسن انجام دهد.

حجت‌الاسلام امین‌نیا همچنین تاکید کرد: در دین اسلام اعتقاد ما این است که حوا از خاکی آفریده شده که آدم خلق شده است؛ لذا اجحاف و کوتاهی معمول در دیگر کشورها در مناطق اسلامی انجام نمی‌شود. همچنین پیامبر(ص) در حدیثی دستور می‌فرمایند که شما می‌بایست سه برابر پدر، به مادر احترام بگذارید چرا که خداوند در سوره احقاف آیه ۱۵ می‌فرمایند «یک مادر حداقل سی‌ماه (در دوران بارداری و شیردهی) با فرزند خود اجین است».

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
3 + 14 =