دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۸

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام مطرح کرد؛

هویت بومی و محلی باید مورد توجه قرار گیرد

انجمن ایوان

جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان ایوان، با حضور مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام و به ریاست فرماندار این شهرستان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام، جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان ایوان با حضور سمیه حیدری، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام؛ حجت‌الله اکبری، فرماندار ایوان؛ علی نورایی‌نژاد، شهردار ایوان؛ بهزاد یاسمی، رئیس شورای شهر؛ فریدون محمودی، بخشدار مرکزی؛ قدرت باباخانی، رئیس اداره آمورش و پرورش، اعضای حقیقی و حقوقی انجمن و جمعی از فعالان فرهنگی، در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

هویت بومی و محلی باید مورد توجه قرار گیرد

سمیه حیدری، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام در ابتدا، با اشاره به پویایی این اداره‌کل در برگزاری محافل ادبی، گفت: به واسطه برگزاری محافل ادبی و برنامه‌های ترویجی کتاب، استعدادها و ظرفیت‌ها به جامعه معرفی می‌شوند. برای داشتن یک جامعه سالم، مهم‌ترین موضوع، ترویج هویت ملی است که در پایه، نیازمند پیشینه است و به واسطه هویت‌بخشی به گذشته و ارکان بومی و محلی صورت می‌گیرد که از این رو، باید بیش از پیش این موضوع مورد توجه قرار گیرد.

حیدری با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب در آینده نزدیک تصریح کرد: نمایشگاه کتاب ناشران بومی و محلی در این شهرستان قطعا تأثیرات بسزایی در ترویج فرهنگ مطالعه خواهد داشت و راهی روشن برای نوقلمان و نویسندگان نوجوان و جوان خواهد بود.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ایلام اظهار کرد: مسئولیت‌های اجتماعی که سازمان‌های مختلف متولی آن‌ها هستند، زمینه‌ساز و بسترساز فعالیت‌های فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی خواهد بود که در شهرستان ایوان می توان از طریق خیرین و سازمان‌های مربوطه به بهترین شکل، از این ظرفیت بهره برد.

هویت بومی و محلی باید مورد توجه قرار گیرد

حجت‌الله اکبری، فرماندار ایوان، در این جلسه اظهارداشت: به مناسب دهه مبارک فجر و طبق پیشنهاد فعالان فرهنگی شهرستان ایوان، با توجه به امکانات موجود درنظر داریم که نمایشگاه کتاب ناشران بومی و محلی را برگزار کنیم. برنامه‌های فرهنگی، بیشتر بر پایه علاقمندی پیش می‌روند و افرادی که در حوزه فرهنگ فعالیت دارند، به نوعی خالص‌ترین خدمت را به جامعه خواهند داشت.
وی افزود: از نکات مثبت برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی، می‌توان به این مورد اشاره کرد که نسل جوان وقتی با آثار بزرگان و نویسندگان مطرح شهرستان آشنا می‌شوند، قطعاً باعث تاثیر مثبت در زندگی آنها و آشنایی بیشتر آنها با مفاخر این خطه خواهد شد. از تمام ظرفیت و امکانات فرمانداری، در جهت برگزاری هرچه بهتر این نمایشگاه استفاده خواهیم کرد.

عباس صیدی کلهر، دبیر محفل ادبی «بر قاف قلاقیران» اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام که در این جلسه حضور داشت، به شاخص‌های هنری و پیشرفت در استان اشاره کرد و یادآور شد: شاخص‌های فرهنگی و هنری استان بعد از انقلاب، خصوصا در حوزه کتاب، پیشرفت داشته است اما به خط روایت تبدیل نشده اند. انتظار می‌رود در استان، چه در عرصه فرهنگ و چه در عرصه هنر، در یک شاخص تبدبل به خط روایت شویم و این مهم، از طریق شبکه‌سازی‌ها و برنامه‌های سازمان‌ها می‌تواند انجام شود.
وی ادامه داد: مهمترین گلایه‌ای که در جلسه حاضر مطرح شد، مسئله کتاب، نویسنده و ناشران است و برای نجات از روزمرگی‌های خاموش می‌توانیم، توجه بیشتری به کتاب و فرهنگ داشته باشیم که برگزاری این نمایشگاه، یکی از کارهای مهم خواهد بود.
شایان ذکر است؛ در ابتدای جلسه، مهدی نجفی‌گزینی، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان ایوان، دقایقی در خصوص برنامه‌های کتابخانه‌های عمومی، مصوبات جلسه قبل و موضوع اصلی این جلسه، سخنانی را بیان کرد.

هویت بومی و محلی باید مورد توجه قرار گیرد

هویت بومی و محلی باید مورد توجه قرار گیرد

هویت بومی و محلی باید مورد توجه قرار گیرد

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
4 + 0 =